Meteen naar de content

Volg onze socials!

Gratis bezorging!

Binnen 2 tot 6 dagen thuisbezorgd

Klantwaardering 8.8

25.000+ producten uit voorraad geleverd

Zwart in de badkamer: luxe en stijlvol

Zwart in de badkamer: luxe en stijlvol

Zwarte badkamers zijn nog steeds enorm populair. En dat is niet zomaar! Zwart creëert namelijk eenheid en het geeft de ruimte een luxe en authentieke uitstraling. Zwarte badkamer accessoires geven niet alleen een stijlvolle uitstraling, het heeft ook vele voordelen! Ben je benieuwd naar deze voordelen en hoe je zwart toepast in de badkamer? Wij helpen je!

De voordelen van een zwarte badkamer

Zwart is, net als wit, een tijdloze kleur dat met vrijwel iedere kleur en stijl gecombineerd kan worden. Combineer het bijvoorbeeld met hoogglans, waardoor je een moderne uitstraling creëert. Wanneer je het combineert met matte tinten, geef je jouw badkamer een robuuste uitstraling, wat perfect past in de industriële badkamerstijl. Daarnaast is zwart ook nog eens erg rustig aan het oog en het geeft de badkamer een authentiek effect.

Zwarte badkamer accessoires

Wil jij zwarte accenten in de badkamer toevoegen? Dan kan je er voor kiezen om slechts een aantal zwarte elementen terug te laten komen in jouw badkamer, zoals zwarte badkameraccessoires. Hiermee kun je goed de accentkleur bepalen in de badkamer. Zo springen zwarte accessoires op een witte ondergrond direct in het oog. Ook kan je met zwarte accessoires in de badkamer vele kanten op, van een moderne strakke tot een robuuste industriële badkamer.

Trend van nu! Industriële douches

Momenteel enorm populair: de zwarte industriële douches. Een douchewand of een douche met een industriële look maak je door gebruik te maken van stoere materialen. Zo kan jouw douchekop of -set een echte eyecatcher zijn, een onderdeel van de totale look van je badkamer. Ook een douchescherm met een zwarte afwerking, is de eyecatcher in de badkamer van nu.

Een zwarte badkamer is het toppunt van chique en exclusief. Op het moment dat je een donkere badkamer binnenstapt, geniet je van een rustgevende en stijlvolle sfeer. De donkere kleur is moeiteloos te combineren met andere tinten en materialen. Een zwarte badkamer is perfect voor jouw woonstijl, variëren van strak en modern tot authentiek en landelijk. Het kan allemaal. Bekijk hier onze hele collectie. 

Snelle levering

Gratis thuisbezorgd.

Laagste prijsgarantie

Altijd de beste prijs.

Tevredenheidsgarantie

Klantwaardering 4 / 5

Retourneren

14 dagen bedenktijd. Zie onze voorwaarden