Meteen naar de content

Volg onze socials!

Gratis bezorging!

Binnen 2 tot 6 dagen thuisbezorgd

Klantwaardering 8.8

25.000+ producten uit voorraad geleverd

Trend Alert: Stalen deuren met glas

Trend Alert: Stalen deuren met glas

Een prachtige stalen deur in je interieur. Wij dromen ervan! Een zwart stalen binnendeur is dé deurentrend van dit moment. Hier vertellen wij je er alles over!

Wat is er bijzonder aan een stalen binnendeur?

Stalen deuren geven je interieur een moderne, chique en exclusieve look en zorgen daarnaast ook voor een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. Daarnaast geeft een stalen deur een minimalistisch en industriële look. Dit slaat onwijs aan omdat mensen steeds ‘lichter’ willen gaan wonen. Niet opgesloten zittend, maar juist lekker ruim.

Met stalen deuren met glas erin worden de ruimtes aan elkaar gekoppeld. Hierdoor oogt het groter en accentueer je de ruimte. Daar kan geen dichte deur tegenop! Door de strakke, tijdloze uitstraling passen stalen deuren bijna in elke interieurstijl. Ooit gedacht dat een deur nog eens dé eyecatcher van je interieur zal zijn?

Van keuken tot slaapkamer: stalen deuren passen overal

Stalen deuren zijn momenteel erg populair. Dit uiteraard dankzij het prachtige design (vinden wij!), maar ook de veelzijdigheid ervan is één van de vele redenen waarom de deuren zo geliefd zijn.

Een stalen deur past namelijk net zo makkelijk als afscheiding van de keuken en de woonkamer, maar ook als toegang voor naar je slaapkamer of badkamer. Voor wat kies jij? Of wil jij ze net als onze hero's ook overal in huis?

De stalen binnendeuren van Tuinhero

Gemakkelijk een sierlijke doorgang met de binnendeuren van Tuinhero. Bij ons vind je complete stalen deuren met glas inclusief alle benodigde materialen om de deur gemakkelijk te monteren. Vind je deze deuren ook geweldig maar gaat jouw voorkeur liever uit naar hout of enkel naar glas? Ook dat vind je hier! Tuinhero is er voor jou!

Snelle levering

Gratis thuisbezorgd.

Laagste prijsgarantie

Altijd de beste prijs.

Tevredenheidsgarantie

Klantwaardering 4 / 5

Retourneren

14 dagen bedenktijd. Zie onze voorwaarden